Kæledyrstræf

Kæledyrstræf - Hvad lærer vi af vores kæledyr?Trines kæledyr Ludvig

Arrangementet er rettet imod børn og voksne samt deres kæledyr.

Flere og flere undersøgelser afslører, at børn og voksne i højere grad en tidligere, lider af stress. Mange søger ud i naturen for der at genfinde ro og indre balance. En del mennesker lever sammen med et eller flere kæledyr og deres tilstedeværelse bidrager med en masse kvaliteter i hverdagslivet, som skaber merværdi for deres ejere. Vi vil gerne møde nogle af de kæledyr, som I beboerne på Frederiksbjerg har inviteret ind i deres liv og høre lidt om, hvordan samlivet former sig og hvordan dyr og mennesker påvirker hinanden.

Trine Rytter Andersen er vært ved eventet. Hun er naturterapeut og helhjertet optaget af forholdet mellem natur, mennesker og dyr. Som barn og ung avlede hun marsvin og kanariefugle til sin gudfars dyrebytik Tropefisken i Vestergade i Aarhus. I mange år havde hun selv et stort blandet dyrehold på sine forældres gård ved Stilling.

Meld gerne ind, hvis I kommer med et kæledyr på kontakt@ingerslevsplads.dk.

Under KÆLEDYRSTRÆFFET står Trine Rytter Andersen for den gode stemning og ro og orden i geledderne. Fra scenen laver hun desuden en række små interviews med nogle af deltagerne og deres kæledyr.

OBS: Alle dyr medbringes på ejerens ansvar og de skal håndteres forsvarligt og omsorgsfuldt. Hunde skal være vel-socialiserede og føres i snor. Katte, marsvin, fugle, skildpadder, fisk, insekter og andre kæledyr skal medbringes og holdes i dertil egnede transportkasser, bure eller lignende. Hvis du frygter, at dit kæledyr vil lide overlast som deltager i arrangementet, så lad være med at tage det med.